Stress- en burn-out begeleiding

Stress- en burn-out begeleiding

Stress- en burn-out begeleiding bij Ontdek Je Kern brengt je via een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan van aanpak naar duurzame mentale vitaliteit.
Samen bouwen we aan je persoonlijke kracht. Een Kerntalentenanalyse vormt steeds een onderdeel van het begeleidingsplan. Door jouw unieke Kerntalentenprofiel in kaart te brengen, krijg je onder andere zicht op jouw energiegevers en energievreters. Oorzaken van een burn-out kunnen liggen in het te lang met Kleine Kerntalenten moeten werken of te lang doorgaan, zelfs op Sterke Kerntalenten, zonder voldoende fysieke en/of mentale rust te nemen. Aan de hand van specifieke oefeningen op jouw maat en huiswerkopdrachten neem je stappen in de richting van jouw herstel.

Maak nu een afspraak

Als Erkend Kerntalentenanalist ga ik samen met jou op weg om de kern van jou als persoon te ontdekken: wie je écht bent, wat je mogelijkheden zijn en wat jou van nature uit motiveert. Je krijgt ook zicht op wat je energie geeft in je leven, wat jou écht drijft en waar je gelukkig van wordt. We komen tot jouw unieke kern van waaruit jij duurzame keuzes kan maken die écht bij jou passen.